Veldkeuken Zuid catering met beleving

De veldkeuken is een omgebouwde vouwwagen die beschikt over alle gemakken van een keuken. Door het open karakter van de veldkeuken hebben wij veel direct contact met de gasten. Het staal, eikenhout en de twee Big Green Egg’s geven de veldkeuken een unieke uitstraling.

hapjes Schagen, huisgemaakte

Veldkeuken

VELDKEUKEN-ZUID staat voor: op maat, kwaliteit, puur en gemak. Het enige wat u hoeft te doen is zorgen voor de locatie en het uitnodigen van u gasten!

Het menu? Wisselend per seizoen en op jouw verzoek aanpasbaar. Niet één feestje of budget is hetzelfde. Uiteraard moet het wel in onze filosofie en planning passen.

Bedienend personeel? Geen probleem. Dranken? Ook dat kunnen we voor je regelen. (sta)tafels, banken of partytent erbij? Ook dat kan.

 

catering salades, verantwoord eten

Catering op locatie

Zin in catering met beleving tijdens een prive of bedrijfsfeest, borrel, lunch, BBQ of Trouwerij, verjaardag of tuinfeest?, Vanaf 20 personen komt VELDKEUKEN-ZUID  graag naar je toe op nagenoeg elke denkbare locatie. In eigen achtertuin of voortuin, park of bos, straat of bedrijventerrein, grasveld of weiland, of welke andere locatie je wilt.! Onze Chef is van de partij met alle vers (voor)bereide producten en zal de Egg’s op stoken en te zorgen dat alle monden gevoed worden.

takeaway maaltijdsalades

Catering voor thuis

Tekst volgt nog 

Borrel & Bites

FEESTJE!! waarbij de veldkeuken het middelpunt zal zijn. De veldkeuken zal gevuld worden met schalen warme & koude hapjes welke al dan niet bereid op de Big Green Egg tijdens het feestje aangevuld worden. breiden wij de veldkeuken uit met een heuse OESTERBAR, Je gasten kunnen zelf pakken waar ze zin in hebben. Als extra aanvulling presenteren wij een BORRELBAR gevuld met wijn, flesjes heineken of speciaal bier en natuurlijk ook onze watertaps met diverse smaken water. 

BBQ Buffet

BBQ maar dan net ff anders. Vlees, vis en groente geserveerd van de Big Green Egg aangevuld met een buffet van diverse salades, huisgemaakte sauzen en brood.

 

 

Walking Diner

Diverse kleine gerechtjes welke staand aan statafels uitgeserveerd worden. De gerechtjes al dan niet bereid op de Big Green Egg kan van alles zijn van oester tot lamsrack en van klein soepje tot dessert.

Velddiner

Een diner waarbij de gasten aan lange tafels zitten en genieten van een 3, 4 of 5 gangen diner beginnend met rijk gevulde ANTIPASTI planken en als afsluiting een heerlijk Dessert.