Veldkeuken Zuid catering met beleving

De veldkeuken beschikt over alle gemakken van een keuken. Door het open karakter van de veldkeuken hebben wij veel direct contact met de gasten. Het staal, eikenhout en de Big Green Egg's geven de veldkeuken een unieke uitstraling.

Veldkeuken Zuid 

Veldkeuken Zuid is de cateringafdeling van Zonnig Zuid maar wel met dezelfde filosofie. Wij werken met dezelfde kwaliteit producten en ingrediënten die we ook verkopen in onze winkel, en deze is dus onze voorraadkast ze. Er wordt Italiaans / Mediteraans gekookt zonder al te veel toeters en bellen. 

Dus heb je iets te vieren en zin in een catering met beleving tijdens een privé of bedrijfsfeest, borrel, lunch, trouwerij, verjaardag of tuinfeest? Vanaf 20 personen komt de Veldkeuken naar je toe op nagenoeg elk denkbare locatie! Onze Chef is van de partij met alle vers (voor)bereide gerechten en zal de Big Green Egg's op stoken en zorgen dat alle monden gevoed worden Het enige wat je hoeft te doen is zorgen voor de locatie en het uitnodigen van je gasten!


Bedienend personeel? Geen probleem. Dranken? Ook dat kunnen we voor je regelen. (Sta)tafels, banken of partytent erbij? Ook dat kan.

Italiaans Velddiner

Een diner waarbij de gasten aan lange tafels zitten en zo kunnen genieten vaneen 3 gangen diner. Beginnend met een uitgebreide ANTIPASTI oa de lekkerste charcuterie, gegrilde groentes, salade caprese, carpaccio, vitello tonnato en olijven. Als hoofdgerecht een bordje klassieke pasta met op tafel 3 soorten frisse salades en huisgemaakte focaccia om je bord mee schoon te vegen. Het diner sluiten we af met een heerlijke tiramisu en om het plaatje compleet te maken kunnen we als extra optie wijn en waterflessen op tafel zetten voor nog meer beleving.

Walking Dinner

5 kleine gerechtjes welke staand uitgeserveerd worden. De gerechtjes al dan niet bereid op de Big Green Egg kan van alles zijn denk aan een vitello tonato of gerookte ribeye carpaccio, klein kopje soep, pasta, risotto met gegrilde kippendij of bavette met bijpassend garnituur en ter afsluiting een heerlijk dessert.

Catering voor thuis

Krijg je visite maar heb je geen zin in gedoe dan bieden onze huisgemaakte (verse) salades uitkomst. Denk aan een pasta salade met tonijn of sopressa (salami) of onze gewilde Bulgur salade met pompoen en feta, of gepofte aardappelsalade heerlijk met onze huisgemaakte focaccia en een heerlijke schaal antipasti. Iets warms? Ja dat kan (om zelf op te warmen) denk aan Italiaanse balletje in tomatensaus, gegrilde kippendij of een klassieke pasta.  De salades en gerechten zijn vanaf 10 personen te bestellen.

Borrel en bites

FEESTJE!! waarbij de veldkeuken het middelpunt zal zijn onze kok maakt kleine koude en warme hapjes welke voor een groot gedeelte ter plekke bereid worden en uitgeserveerd worden door onze bediening die de gasten ook kunnen voorzien van diverse soorten drankjes zoals fris, bier en wijn.

BBQ ZZ-style

BBQ maar dan net ff anders! Onze kok bereid 5 gerechtjes in de Big Green Egg denk aan vlees, vis, gevogelte met bijpassend (groente) garnituur en om het geheel compleet te maken kunnen wij ook wijn en (groene) flesjes bier verzorgen.

Drankjes

g.