Veldkeuken Zuid catering met beleving

De veldkeuken beschikt over alle gemakken van een keuken. Door het open karakter van de veldkeuken hebben wij veel direct contact met de gasten. Het staal, eikenhout en de Big Green Egg's geven de veldkeuken een unieke uitstraling.

Veldkeuken Zuid 

Veldkeuken Zuid is de cateringafdeling van Zonnig Zuid maar wel met dezelfde filosofie. Wij werken met dezelfde kwaliteit producten en ingrediënten die we ook verkopen in onze winkel, en deze is dus onze voorraadkast ze. Er wordt Italiaans / Mediteraans gekookt zonder toeters en bellen. 

Dus heb je iets te vieren en zin in een catering met beleving tijdens een privé of bedrijfsfeest, borrel, lunch, trouwerij, verjaardag of tuinfeest? Vanaf 25 personen komt de Veldkeuken naar je toe op nagenoeg elk denkbare locatie! Onze Chef is van de partij met alle vers (voor)bereide gerechten en zal de Big Green Egg's op stoken en zorgen dat alle monden gevoed worden Het enige wat je hoeft te doen is zorgen voor de locatie en het uitnodigen van je gasten!

 

Wijn of Bubbels? Ook dat kunnen we voor je regelen.

Italiaans Velddiner

Een diner waarbij de gasten aan lange tafels zitten en zo kunnen genieten vaneen 3 gangen diner.
Beginnend met een uitgebreide ANTIPASTI o.a. met de lekkerste charcuterie, gegrilde groentes,
salade caprese, carpaccio, vitello tonnato en olijven. Als hoofdgerecht een bordje klassieke pasta
met en een stuk huisgemaakte focaccia om je bord mee schoon te vegen. Het diner sluiten we af
met een heerlijke tiramisu en om het plaatje compleet te maken kunnen we als extra optie wijn en
waterflessen plat/bruis op tafel zetten voor nog meer beleving.

Walking Dinner

5  gerechtjes welke staand uitgeserveerd worden. De gerechtjes al dan niet bereid op de Big Green Egg kan van alles zijn denk aan een vitello tonato of gerookte ribeye carpaccio, pasta, risotto met gegrilde kippendij of bavette met bijpassend garnituur en ter afsluiting een heerlijk dessert.

Catering voor thuis

Krijg je visite maar heb je geen zin in gedoe dan bieden onze schalen, salades en zelf op te warmen gerechten uitkomst. De losse gerechten zijn vanaf 10 personen te bestellen.

 

KOUD:

 • Focaccia en Ciabatta
 • Antipasti
 • Caprese
 • Pastasalade Verdure (vegan)
 • Pastasalade Tonijn
 • Pastasalade Sopressa (salami)
 • Bulgur salade (vega)
  pompoen, feta, granaatappel, dadel, rode ui,
 • Gepofte Aardappel / Kipsalade 

 WARM

 • Polpette
  Italiaanse balletje in tomatensaus,
 • Gegrilde kippendij met paprika en courgette
 • Lasagne Melanzane
 • Lasagne Bolognese

Borrelhapjes

FEESTJE! waarbij de veldkeuken het middelpunt zal zijn, onze kok maakt ter plekke kleine koude en warme hapjes en worden dan uitgeserveerd worden.

BBQ ZZ-style

BBQ maar dan net ff anders! Onze kok bereid 5 gerechtjes in de Big Green Egg denk aan vlees, vis, gevogelte met bijpassend (groente) garnituur en om het geheel compleet te maken kunnen wij ook wijn en van die groene flesjes bier verzorgen.

Wijn of Bubbels

g.