Veldkeuken Zuid catering met beleving

De veldkeuken is een omgebouwde vouwwagen die beschikt over alle gemakken van een keuken. Door het open karakter van de veldkeuken hebben wij veel direct contact met de gasten. Het staal, eikenhout en de Big Green Egg's geven de veldkeuken een unieke uitstraling.

Veldkeuken Zuid regelt alles

Veldkeuken Zuid staat voor catering op maat, kwaliteit, pure smaken en gemak. Het enige wat je hoeft te doen is zorgen voor de locatie en het uitnodigen van je gasten!


Het menu? Wij blijven dicht bij ons zelf en koken Italiaans / Mediteraans en op jouw verzoek aanpasbaar. Niet één feestje of budget is hetzelfde. Uiteraard moet het wel in onze filosofie en planning passen.


Bedienend personeel? Geen probleem. Dranken? Ook dat kunnen we voor je regelen. (Sta)tafels, banken of partytent erbij? Ook dat kan.

Catering op locatie

Zin in een catering met beleving tijdens een privé of bedrijfsfeest, borrel, lunch, trouwerij, verjaardag of tuinfeest? Vanaf 20 personen komt Veldkeuken Zuid naar je toe op nagenoeg elk denkbare locatie! Onze Chef is van de partij met alle vers (voor)bereide gerechten en zal de Big Green Egg's op stoken en zorgen dat alle monden gevoed worden.

Walking Dinner

Diverse kleine gerechtjes welke staand uitgeserveerd worden. De gerechtjes al dan niet bereid op de Big Green Egg kan van alles zijn denk aan een vitello tonato of gerookte ribeye carpaccio, klein kopje soep, pasta, risotto met gegrilde kippendij of lamsrack en natuurlijk ter afsluiting een heerlijk dessert.

Catering voor thuis

Verschillende vers gemaakte salades zijn vanaf 10 personen te bestellen. Bulgur salade, Couscous salade, Gepofte aardappelsalade, Groene salade, Coleslaw, diverse Pasta salades.

Borrel en bites

FEESTJE!! waarbij de veldkeuken het middelpunt zal zijn. Kleine koude en warme hapjes welke voor een groot gedeelte ter plekke bereid worden door onze kok al dan niet en tijdens het feest uit geserveerd word door onze bediening.

BBQ Buffet

BBQ maar dan net ff anders! Een koud - warm buffet met heerlijke verse huisgemaakte salades, schalen charcuterie, focaccia en onze kok bereid ter plekke diverse soorten vlees, vis en groente veelal in de Big Green Egg en vult gaandeweg het buffet aan zodat het toch de barbecue beleving heeft. Als extra eyecatcher staan er smaak-watertaps met waterglaasje, om het geheel compleet te maken kunnen wij ook wijn en (groene)flesjes bier verzorgen.

Velddiner

Een diner waarbij de gasten aan lange tafels zitten en genieten van
een 3, 4 of 5 gangen diner beginnend met rijke gevulde ANTIPASTI plank
en als afsluiting een heerlijk Desset.