Catering met Italiaanse beleving

Zonnig Zuid beschikt over een buitenkeuken op wielen of zoals wij het zelf noemen VELDKEUKEN!

Door het open karakter van de veldkeuken hebben wij veel direct contact met de gasten, waarbij

het zwarte staal, eikenhout en de Big Green Egg's de veldkeuken een unieke uitstraling geven.

Catering op locatie 

Catering op locatie ook dat kan bij Zonnig Zuid met dezelfde smaakbeleving als in de eetwinkel koken we op nagenoeg elke denkbare plek vanaf de VELDKEUKEN met dezelfde producten en ingrediënten die wij ook in de winkel verkopen, de winkel is dus eigenlijk onze voorraadkast. Kortom heb je iets te vieren van privé of bedrijfs BBQ, trouwerij, verjaardag of tuinfeest? En zin in een catering met Italiaanse beleving vanaf 25 personen komen we met de VELDKEUKEN naar je toe! Onze Chef(s) zijn van de partij met alle vers (voor)bereide gerechten en stoken de Big Green Egg's op en zorgen er voor dat alle monden gevoed worden. Wil je er ook graag (gekoelde) drankjes bij ook dat kan geregeld worden van Italiaans fris, groene flesjes bier tot wijn & bubbels.

Het enige wat je zelf moet regelen is de locatie en het uitnodigen van je gasten!

Italiaans Velddiner

Een diner waarbij de gasten aan lange tafels zitten om zo samen te kunnen genieten van een 3 gangen diner. Beginnend met SHARED ANTIPASTI een tafel vol met eenvoudige gerechtjes denk aan gegrilde-gepofte groentes begeleid met o.a. hummus, de fijnste charcuterie, caprese, vitello tonnato. carpaccio en smeersels met piadina. Als hoofdgerecht een bordje PASTA BOLOGNESE met vers geraspte parmigiano reggiano en een stuk huisgemaakte focaccia om je bord op Italiaanse wijze mee schoon te vegen "SCARPETTA". Het diner sluiten we af met TIRAMISU de Italiaanse klassieker. En om het plaatje echt compleet te maken kunnen we als extra optie wijn en waterflessen plat/bruis op tafel zetten voor nog net dat stukje meer beleving.

Walking Dinner

5  gerechtjes welke staand uitgeserveerd worden. De gerechtjes al dan niet bereid op de Big Green Egg kan van alles zijn denk aan een vitello tonato of gerookte ribeye carpaccio, pasta, risotto met gegrilde kippendij of bavette met bijpassend garnituur en ter afsluiting een heerlijk dessert.

Catering voor thuis

Krijg je gasten maar heb je geen zin in gedoe dan bieden onze schalen, salades en zelf op te warmen gerechten uitkomst. De losse gerechten zijn vanaf 10 personen te bestellen.

 

KOUD:

 • Focaccia
 • Antipasti
 • Caprese
 • Pastasalade Verdure (vegan)
 • Pastasalade Tonijn
 • Pastasalade Sopressa (salami)
 • Bulgur salade (vega)
  pompoen, feta, granaatappel, dadel, rode ui,
 • Gepofte Aardappel / Kipsalade 

 WARM

 • Gegrilde kippendij met paprika en courgette
 • Lasagne Melanzane
 • Lasagne Bolognese

Live BBQ-Buffet

FEESTJE! waarbij de veldkeuken het middelpunt is en gebruikt zal worden als onderdeel van een lopend koud&warm buffet

bestaande uit verschillede salades en side's, gegrilde groentes, melanzane parmigana en mac cheese. waarbij de chef live grild

en gedurende het feest het buffet aanvuld met kleine porties gegrilde kippendij, worst, hamburges, gamba's en bavette zodat

alles lekker sappig blijft. Als extra aanvulling kunnen we er ook mandjes met oesters bijzetten.

BBQ ZZ-style

BBQ maar dan net ff anders! Onze kok bereid 5 festivalgerechtjes in de Big Green Egg van hamburger op brioche tot een gamba spies, bavette, kippendij, broodje pork of de ZZ hotdog op piadina. Alle gerechtjes worden ten alle tijden geserveerd met bijpassend groente garnituur en waar nodig een sausje en om het geheel af te maken. Voor alleen maar bergen vlees en stokbrood moet je niet bij ons wezen.

Wijn of Bubbels

g.